Graafista materiaalia S-kortin instagram tilille

Viikot vierähtävät todella nopeasti täällä SOK:lla ja hujauksessa ollaankin jo melkein harjoittelun puolivälissä. Olen päässyt suunnittelemaan ja toteuttamaankin paljon erilaisia graafisia projekteja, joista nyt avaan taas yhtä. Tässä postauksessa esittelen minun ihan ensimmäistä graafista työtä, jonka tein S-kortin instagram tilille instagram storyn puolelle. Tarkoituksena oli koostaa HR-asiantuntijan vinkit videohaastatteluun valmistautuvalle työnhakijalle. 

Lähdin ensin tarkastelemaan uudelleen s-ryhmän nettisivuja sekä instagram tiliä, jotta saisin mahdollisimman laajan näkemyksen heidän visuaalisesta ilmeestä. Ihan ensimmäisissä versioissani värikokeilu meni vähän huti, sillä vihreä ei ollut läheskään sama vihreä, joka esiintyy S-ryhmällä. Sen jälkeen aloitin vain kokonaan alusta ja suunnittelin monilla eri vihreän sävyillä olevan pohjan, josta rakensin 3 eri kuvaa. 

Tässä alla ensimmäisenä on yleiskatsaus, miltä projekti näytti ennen kuin palaset alkoivat loksahdella kunnolla paikoilleen ja sen alla vielä lopulliset kuvat. 





Tässä alla on vielä ensimmäiset versiot, josta suunnittelu lähti liikenteeseen.




Kommentit

Suositut tekstit