A-alue

Meidän liikkeessämme A-alueena toimii mallinuket ja niiden ympäristö, eli meillä on erikseen sitten vielä kamppisalue 1 ja kamppisalue 2. Puemme mallinuket aina viimeisimpien trendien mukaisesti ja luomme mielenkiintoisia ja puhuttelevia asukokonaisuuksia. A-alueen ympärille laitamme telineet, joihin laitamme nukkejen päällä olevat vaatteet ja sijoitamme ne helposti asiakkaiden saataville.
Mallinukkejen pukeminen on yllättävän vaiherikasta ja raskasta. Nuket ovat helposti rikkimeneviä, joten niitä tulee kohdella varovasti, mutta ne painavat jonkin verran joten myös hitusen voimaa vaaditaan sekä täytyy opetella tietyt taktiikat niiden käsittelyyn.

Ennen kuin nuket puetaan, vaatteet täytyy valmistella viimeisen päälle. Ensin vaatteet tulee silittää takana ja katsoa, että tuotteet ovat ehjiä ja muutenkin OK. Sen jälkeen nuket nostetaan tarpeen vaatiessa pois telineistä ja otetaan vanhat vaatteet pois. Nuket vaihdetaan aina yksi kerrallaan, jotta ei synny kaaosta, sillä yleensä nämäkin hommat hoidetaan yksin vuorossa. Käytämme myymälässä easy to pick- menetelmää, eli mallinuken päällä nähtävät vaatteet löytyvät viereisestä telineestä asukokonaisuutena.

Tässä alla on uusimman kamppiksen mukaan stailaamamme mallinuket ja A-alue.

Kommentit

Suositut tekstit