Existing wall

Tässä postauksessa käsittelen jo otsikonkin kertomaa existing wall- termiä meillä BikBokilla. Nämä seinät eivät ole kamppisseiniä ja niihin meillä on enemmän päätäntävaltaa, mitä seinälle laitetaan. Kamppisseinille tulee aina tarkat ohjeet meidän aluevisualistilta, jolle kaikki kamppiskuvatkin lähetetään ja mahdolliset virheet korjataan seinille aina aluevisualistin kehoituksesta.
Existing wall-seinillä saamme kuitenkin aina vähän improvisoida perus pohjaratkaisuja ja rakenteita noudattaen. Haluamme luoda näillekin seinille uusimmilla trendeillä höystettyjä asukokonaisuuksia ja jos seinät eivät toimi, vaihdamme järjestystä tai tuotteita. Pyrimme luomaan aina kokoknaisia  asuja seinille ja innostaa näin asiakkaita uudenlaisiin asuyhdistelmiin. BikBok on aina ajantasalla ympärimaailmaa kiertävistä trendeistä ja se näkyy usein mallistoissamme, sillä BikBokilla on hyvin kokeilevaa ja ajan hermolla olevaa muotia tarjolla.

Olemme harjoitelleet seinien tekoa pääsääntöisesti niin että myymäläpäällikköni on kerännyt minulle esimerkki vaatteet (sekä välillä minä) ja minä olen ruvennut pyörittelemään niitä seinällä, että mitkä mielestäni sopisivat parhaiten asuksi ja lopuksi olemme yhteistuumin vielä niitä pyöritelleet.
Jokaisella seinällä on aina ihan oma teemansa ja värimaailmansa. Yleensä ensin päätetään seinän teema, onko se juhlava, rento vai jotain siltä väliltä. Teeman lisäksi valitaan aina muutama pääväri seinälle, kuten esim näissä kuvissa väreiksi on valittu sininen  ja keltainen ja sitten niillä on lähdetty leikkimään ja on lisäilty mm. denimiä.Kommentit

Suositut tekstit