Jeans jeans jeans

Tätä ei voi painottaa liikaa. BikBok on pohjoismaalainen naistenvaateketju, joka lähti liikkeelle perustajien halutessa luoda naisille hyvä farkkubrändi ja siitä on nyt seurauksena mm. BikBokin NeverDenim-mallisto, joka ei ole turhaan kehuttu!

Niin kuin vaatekaupassa normaalistikin, on vaatteiden materiaalituntemuksesta suuresti etua, mutta farkku ti
etämys meillä täytyy olla huipussaan ja niinhän se onkin! Meillä on paljon materiaaleja, joista saamme opeteltua tietoa farkuista, niiden valmistuksesta, tuotannosta, mistä farkkumme tulevat jne. Jokainen farkkumalli on hieman erillainen, mutta pääasiallisesti pääpainomme on niiden mukavuudessa ja joustavuudessa sekä suuresta määrästä farkkua eri pituuksilla, väreillä sekä vyötärön korkeuksilla viimeisimpiä trendejä lukuunottamatta. Meidän tulee osata antaa asiakkaalle tämän haluama vyötärön korkeus ja ihmisen pituuden ja tarpeiden vaatimat lahkeen pituudet ja tietysti mikä tärkeintä, oikea koko. Meillä riippuu paljon vuodenajasta ja trendeistä, että mitä mallia tulee milloinkin enemmän, onko se sitten Mom-jeans, nilkkamittainen farkku, revittyä vai valkoista farkkua.

Olemme aina todella tarkkoja farkkupöydän siisteydestä ja siitä, että aina on tarpeeksi kokoja esillä pöydällä sekä seinällä ripustettuina. Kylteillä ja inffotauluilla on myös tärkeä merkitys farkkualueella. Olemme sijoittaneet jokaisen farkkumallin kohdalle oman kuvauksen omaavan pienen inffotaulun, joka luo ilmettä osastolle sekä luo kiinnostavuutta ja auttaa meitä opastamaan palvellessamme asiakasta.Kommentit

Suositut tekstit