Stailaus

Kuten edellisessa postuksessani pohjustin, tämä postaus käsittelee valmista stailaustani. Tein stailauksen ystävälleni, joka on menossa kesällä vieraaksi häihin. Pukukoodina häissä oli suht rento pukeutuminen, smart casual tyylinen. Onneksi nykyään hääetiketti vieraiden pukeutumisessa ei ole niin jyrkkä kuin ennen ja tummat sävyt eivät ole vain hautajaisia varten.
Ystäväni toiveiden perusteella lähdin harkkavuorossani etsimään hänelle erilaisia haalariasu vaihtoehtoja. Löysin hänelle parit täydelliset vaihtoehdot ja roudasin ne hänelle sovituskoppiin sovitettavaksi. Suomen kesästä kun ei koskaan tiedä, stailasin hänelle asuun myös rennon tyylikkään valkoisen mokkaisen biker-nahkatakin asun ollessa täysin musta, se toi siihen kivan twistin.
Muutamien vaihtoehtojen jälkeen ystäväni päätyi mustaan rusetilliseen, naruolkaimiseen ja leveälahkeiseen kauniiseen haalariin, jonka kruunasi meidän liikkeemme upeat valkoiset tupsukorvikset ystäväni toiveesta, jotka toivat asuun vaaleaa piristystä (laittoi kuvaa varten korviin oston jälkeen). Sunnittelimme ystäväni kanssa tähän myös valkoista laukkua mätsäämään valkoisten korvisten kanssa. Korvakorut itsessään ovat aika näyttävät ja katseen vangitsevat, joten mietimme, että kaulakorua ei mahdollisesti tarvitse, vaikka pääntie on syvään uurrettu.

Ystäväni oli todella tyytyväinen löytämääni tuotteeseen ja kotiutti korvakorut ja haalarin! Kengät valitettavasti eivät nyt olleet juuri asuunsopivat (Vans), mutta meidän liikkeestämme ei valitettavasti löydy kenkiä. Suunnittelimme kengiksi mustia avo- tai umpikärkisiä korkokenkiä.
Puku oli juuri sopivan pituinen ystävälleni ja korosti hänen vartalonsa parhaita puolia juuri niinkuin hän toivoi. Tämä myös vastasi hänen toiveitaan jostain uudesta, mitä hän ei ole ennen kokeillut saatika ostanut. Asu sopii myös hyvin arkisempiinkin tilaisuuksiin, kun pelaa eri kenkä ja asuste vaihtoehtojen kanssa.


Kommentit

Suositut tekstit