Operaatio Cafe Hyrrä

Operaatio Cafe Hyrrä sai alkunsa kahvikupin kuvauksesta mainoskuviin ja lopputuloksena minulle tulikin hoidettavaksi kahvilan ulkoisen ilmeen suunnittelu. Suunnittelen kahvilalle sisustuksen, mainokset sekä hinnastojen ulkoasut.

Aluksi lähdin suunnittelemaan kahvilan tunnelmaa. Heidän logonsa ja kahvikuppinsa ovat mustavalkoisia ja klassisen tyylisiä, joten niihin oli helppoa lähteä yhdistelemään värejä ja erilaisia teemoja. Kävin tänään esittelemässä kahvilan pojille luonnoksiani ja ideoitani ja päädyimme yhteisymmärryksessä seuraaviin elementteihin ja materiaaleihin: valkotiili, musta mattametalli, puu ja viherkasveja tuomaan pientä twistiä ja piristystä. Valaistukseksi tulee lämpimät suuret lamput.

Toisessa luonnos ehdotuksessa värimaailma oli kirkkaampi ja räikeämpi. Värit olisivat olleet keltainen, turkoosi, musta ja valkoinen ja näiden kuviollisena kaverina olisi toiminut raita.

Lähdin suunnittelemaan ja toteuttamaan luonnoksia Adobe Illustratorin kanssa. Loin molemmista töistä ensin Moodboardid luomaan tunnelmaa kahvilasta. Laitan seuraavaksi tulemaan kuvia projektin etenemisestä!

Kommentit

Suositut tekstit