Uusi teippausprojekti

Aloin viime postauksessa kertomaan siitä, miten meidän ensimmäinen projekti teippauksen parissa on päässyt alkuun ja mitä ideoita olin ehtinyt kehitellä.  Saimmekin pian seuraavana päivänä uuden projektin: Opon huoneen ikkunoiden teippaus. Tämä siirtyi priorisoinnissa ykköseksi. Opon toiveena oli saada mahdollisimman peittävä teippaus ilman rakoja, mutta muuten saimme vapaat kädet luonnosteluun ja ideointiin.

Ensimmäisenä luonnostelupäivänä meille tuli kaksi selkeää visiota, joita lähdimme opollemme ehdottamaan. Ensimmäinen ideamme oli taianomaisen salamyhkäinen vanha puuovi, jota ympäröi aita tai talon seinustat (opon huoneen etummainen seinä on siis kokonaan lasia, missä on liukuva lasiovi). Toisena ideana ehdotimme vanhoja opetustaulu tyylisiä teippauksia esim. linnuista, kasveista tai perhosista. Opomme näytti vihreää valoa ovelle, joten aloimme etsimään inspiraatiota erilaisista vanhoista ovista ja aidoista netistä.

Tässä alla on muutamia eri variaatioita ovesta ja aidoista, mutta mikään näistä kyseisistä alle tulevista luonnoksista ei ole vielä lopullinen.


Tässä kuvassa on ihan ensimmäisiä suunnittelemiani luonnoksia ovesta. Tässä kohtaa emme olleet vieä edes mitanneet ovia, joten mitat eivät ole oikeassa suhteessa.


Tässä alimpana on tämän hetkinen tilanne teippauksen kanssa. Muutoksia tulee vielä olemaan ja aitaratkaisuja on tarkoitus vielä suunnitella ja muokkailla, mutta tässä kohtaa on mitat päässeet jo mukaan prosessiin.  Tässä blogia päivitellessä on hauska huomata, miten suunnitelmat muuttuvat ja ideat jatkavat kehittymistä! 

Kommentit

Suositut tekstit