SOK media

Uudet tuulet puhaltaa taas visualistiopiskelijan elämässä. Aloitin tammikuun lopulla harjoittelujakson  Helsingin Vallilassa sijaitsevassa Ässäkeskuksessa media puolella.
Harjoittelujaksoni on jaettu kahteen osaan vuoro viikoille. Olen auttelemassa graafisissa asioissa Yhteishyvän puolella ja toisen puoliskon olen seuraamassa AD:n töitä täällä Ässäkeskuksella.

Ensimmäinen viikko vierähti nopeasti ja viikko menikin pääsääntöisesti perehtymiseen ja taloon tutustumiseen. Heti, kun sain oman työläppärini käyttöön, sainkin ensimmäisen hommani. Minun tuli suunnitella juliste SOK:n media puolen Stagelle. Siinä olisi tarkoitus ilmoittaa mahdollisista tapahtumista täällä mediapuolella ja varoittaa mahdollisesta meluhaitasta. Juliste päällystettiin vielä muovilla, joten siihen pystyy joka kerta uudelleen kirjoittamaan tussilla tapahtuman tai esiintyjän sekä päivämäärät ja sen jälkeen pyyhittyä helposti pois.

Suunnittelin pari erilaista versiota joista sitten niistä valittiin paras ja jatkojalostettiin loppuun.
Pääsin myös luonnostelemaan ensimmäisellä viikolla erikokoisia bannereita Yhteishyvän nettisivuille.

Laitan vielä tähän alle luonnoksia sekä lopullisen Stagen mainoksen, joka sitten päätyi käyttöön. Ensimmäiset kuvat ovat luonnoksia ja viimeisessä kuvassa näkyy lopullinen juliste.
Kommentit

Suositut tekstit