Kutsun luominen

Sain opettajalta suht nopealla aikataululla hommakseni luonnostella ala-ikäisten opiskelijoiden huoltajille kutsun vanhempain iltaan koulullemme. Sain tähänkin hommaan vapaat kädet.
Ensin luulin, että tarkoitus oli vain kirjoittaa puhtaaksi ja asetella teksti nätisti kutsu muotoon. Vastaanotto oli, että opintojen taso on vähän korkeammalla jo ja aloinkin luonnostella ja tarkastella kutsua uudelta näkövinkkeliltä ja lisäämään väriä ja kuvioita. Kyseessä oli siis vain puhdas väärinymmärrys!

Lopullisessa versiossa päätin leikitellä koulun värien (keltaisen ja sinisen) kanssa. Työ muuttui vielä jonkin verran loppua kohden, kun olin vetänyt koko työn jo create outlinesilla, sillä minun piti tehdä vielä itse tekstiin muutoksia. No, oppia tästäkin vain sai! Lopullisesta versiosta jäi puuttumaan muutamat tähdet, jotka toimivat ranskalaisina viivoina. Työ oli onneksi nopeasti tehty uudelleen, sillä ideointiin ei mennyt enää aikaa, mutta tähdet saivat jäädä valmiista versiosta ajan puutteen vuoksi.

Laitan tähän alle lähtötilanteen, ensimmäisen version sekä lopullisen version työstä. Lopulta valmiin version sisältöä muokkailtiin enää vain alakohtaisiksi.


Kommentit

Suositut tekstit