Galleria Levola ja Pop Up College

Tämän syksyn Pop Up College on taas polkaistu käyntiin! Suurimmasta alku jännityksestä on jo päästy yli ja olemmekin superin tiimimme kanssa päässeet jo pureutumaan asiakastöiden maailmaan. 
Työstämme parhaillaan muutamia erillaisia projekteja, joista avaan tänne tänään meidän Galleria Levolan taidenäyttely prokkista. 

Olen jo pitkään haaveillut taiteen parissa työskentelystä ja nyt pääsen toteuttamaan lahjakkaalle äidilleni taidenäyttelyä Perniössä sijaitsevaan Galleria Levolaan. Saamme lähestulkoon vapaat kädet näyttelyn suunnittelulle ja järjestämiselle aina julisteista ja käyntikorteista näyttelyn esillepanoon saakka. 
Olemme käyneet asikastapaamisella Galleria Levolassa ja nyt paikat ovat tutut myös muille ryhmäläisille ja meillä alkaa armoton tilojen suunnittelu ja julisteiden luonnostelu. 

Itse Galleria Levola kuuluu taitavalle akvarellimaalari Kaisa-Leena Kaarloselle, jossa hän järjestää erillaisia taidenäyttelyitä sekä nukketeattereita. Kulttuuritalo Levola itsessään on kaunis puinen rakennus, joka huokuu historian havinaa. 
Kommentit

Suositut tekstit